Dog Shows in Macedonia (2018)-Calendar of events

Spread the love

 

DOG SHOWS IN MACEDONIA-2018

 

ЦАЦИБ

ЦАЦИБ

24.02.2018

25.02.2018

Кинолошки Сојуз на РМ

Скопје

Специјализирана изложба за раса Германски овчар

БАЛКАНИНКА 2018

03.- 04.03.2018

МКГО

Скопје

Испит за вродени особини и 
работен испит тип Б за птичари ЦАЦТ

11.03.2018

МКЛК

Скопје

Специјализирана изложба за раса Шарпланинец

11.03.2018

Прилеп

Специјализирана изложба за ловечки кучиња за CW

25.03.2018

МКЛК

Скопје

ЦАЦИБ

ЦАЦИБ

31.03.2018

01.04.2018

КД Битола

Битола

ЦАЦИБ

ЦАЦИБ

14.04.2018

15.04.2018

КД Прилеп

Прилеп

Специјализирана изложба за расата Ротвајлер

21.04.2018

22.04.2018

КК Ротвајлер

Скопје

ЦАЦИБ

ЦАЦИБ

ЦАЦИБ

28.04.2018

29.04.2018

30.04.2018

Кинолошки сојуз на РМ

Скопје

Специјализирана изложба за Американски Стафордски Териер

29.04.2018

АСТ Клуб

Скопје

ЦАЦИБ

Специјализирана изложба за 9 ФЦИ група

ЦАЦИБ

 

12.05.2018

12.05.2018

13.05.2018 

КД Кожуф

Гевгелија

 

Специјализирана изложба расата Дого Аргентино

13.05.2018

Дого Аргентино Клуб

Гевгелија

ЦАЦИБ

ЦАЦИБ

09.06.2018

10.06.2018

Кинолошки Сојуз на РМ

Скопје

ЦАЦИБ

ЦАЦИБ

21.07.2018

22.07.2018

КД Скардус

Маврово

ЦАЦИБ

ЦАЦИБ

04.08.2018

05.08.2018

Кинолошки сојуз на РМ

Охрид

ЦАЦИБ

ЦАЦИБ

ЦАЦИБ

ЦАЦИБ

25.08.2018

26.08.2018

27.08.2018

28.08.2018

Кинолошки Сојуз на РМ

 Охрид

Спеијализирана изложба за Германски Овчар

Балканика 2018 Мак Sieger

29.- 30.09.2018

МКГО

Скопје 

ЦАЦИБ

ЦАЦИБ

ЦАЦИБ

23.10.2018

24.10.2018

25.10.2018

Кинолошки Сојуз на РМ

Скопје

Специјализирана изложба за испит на вродени особини и натпр. за гоничи CACT

04.11.2018

МКЛК

Скопје 

Светско првенство за расата Шарпланинец

Ноември 2018 

 Скопје

ЦАЦИБ

ЦАЦИБ

08.12.2018

09.12.2018

Кинолошки Сојуз на РМ

 Скопје

Сите дополнителни информации во врска со календарот на изложби за 2018 ќе бидат објавени на сајтот.

 
 
 

Loading

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *